Aircoservices

Airco

De Airconditioningsinstallatie zorgt voor een optimaal klimaatcomfort tijdens het autorijden. De temperatuur in het voertuig is aangenaam constant. Hierdoor blijft u langer geconcentreerd en bereikt u veilig uw bestemming. Voor uw veiligheid biedt de airconditioningsinstallatie echter nog meer. Naast de aangename verkoeling op hete dagen zorgt de airconditioning er ook voor dat de lucht in de auto minder vochtig is. Damp op de autoruiten verdwijnt hierdoor sneller. Bovendien is minder vochtige lucht beter voor uw gezondheid. De airconditioning  moet echter wel goed en regelmatig worden onderhouden.

Dit onderhoud ziet voornamelijk op 2 belangrijke factoren:

De verdamper – regelmatig desinfecteren
In de verdamper nestelen zich graag bacteriën, schimmels en andere micro-organismen. Deze komen via het ventilatiesysteem in het interieur terecht en veroorzaken bij veel mensen onaangename, allergische reacties. Het enige wat hier tegen helpt is het desinfecteren van de verdamper.

De Interieur-filter – regelmatig vervangen
De filter is erg belangrijk voor de schone lucht in het interieur. Het filtert bijvoorbeeld pollen, stof en vuil uit de lucht. De interieur-filter moet één keer per jaar of om de 15.000 kilometer worden vervangen. Zo zorgt u er voor dat de frisse lucht in uw auto ook daadwerkelijk fris is.

 

Autobedrijf van Hemmen B.V.: Uw totale Airco-service:

 • De Gratis Airco Check
  Algehele controle van de airco-installatie, met een preventief karakter.
 • Anti Geur Behandeling
  Aanbevolen bij klachten over onaangename geuren, specifiek bij het inschakelen van de airco.
 • Afvullen van Aircosystemen
  Toe te passen bij klachten over onvoldoende werking van de airco-installatie door te weinig ‘koudemiddel’ in het systeem.
 • Airco-reparaties
  Het opsporen en verhelpen van lekkages en het verrichten van reparaties.
Back to top